Min kropp är som en blank duk

Många som tänker på konstverk har en inre bild av en tavla. Kanske en Andy Warhol, en Picasso eller en okänd gatukonstnär. Vad tänker du på när du hör ordet konst? Själv så har jag flera olika saker i skallen. Som det här med att göra sig fin till exempel. Att gå till en salong och göra en fransförlängning i Stockholm är för mig en slags konstverk. Och har du aldrig testat så kan du kolla här, och se om det finns en tid som passar dig. För har man aldrig provat själv så kan man ju inte ha en åsikt eller hur? 

Konstverk på naglar

En plats som är väldigt tacksam att använda som canvas är naglarna. Det går att skapa otroligt vackra mönster, och till och med hela landskap, på dem. Jag minns en tjej som tävlade i friidrott som hade så otroligt snygga händer när hon tävlade. När jag ska göra naglar så blir det väl kanske inte riktigt på DEN nivån, men ibland så ser jag till att be dem göra det extra snyggt. 

I vår här nu så ska jag gå på bröllop till exempel och då vill jag ju vara så fin det går. Även om bröllopet kommer att sändas via Skype så vill jag klä upp mig som om jag vore där på plats. Men, har man social distansering så har man... Det är liksom bara att gilla läget. 

13 May 2020