Åk på fototour med husvagn

Du har förmodligen kommit till den här bloggen för att du är intresserad av konst och idag ska vi prata lite om inspiration. En konstnär kan inspireras av vad som helst från natur till människor, gator, universum, framtid, historia, färger och former... det finns inget tak när det gäller konst och källorna man hämtar sin inspiration från.

Inspiration för en hel livstid

Sverige är ett fantastiskt land med stor variation. SOmmar och vinter är totala motsatser och norra SVerige liknar på inget sätt de södra delarna. Vi har en massa skog, åkrar och landsbygd, men också ultramoderna, vibrerande städer. Vi har norrsken, berg, älvar och midnattssol; en rundresa i Sverige ger konstmaterial för en hel livstid ( om det nu fungerade så).

Bohemsommar med husvagn

En dröm för många bohemiska konstnärer är att för egen maskin kunna ta sig runt för att finna inspiration, en husvagn är egentligen det ultimata sättet. Man kan resa runt helt fritt i Sverige, men inte bara, hela Europa ligger egentligen för ens fötter. Man har sitt eget boende och sitt eget färdmedel; behöver inte passa tider eller rutter utan kan åka hur och var man önskar.

Det är inte alla bilar som kan dra en husvagn, men ett är säkert och det är att bilen måste ha en ritkigt bra dragkrok. Köp din dragkrok på bilenochjag.se så garanteras du SVeriges lägsta priser utan minsta kompromiss med kvalitet. Du kan beställa din dragkrok inklusive dragkroks montering om du vill, så vet du att allt är precis som det ska.

Trevlig resa!

15 May 2016