Billig arbetsbelysning som gjorde jobbet

Svenska LG är webbutiken på nätet som riktar sig till dig som är i behov av bra belysning. De har ett stort sortiment av billig arbetsbelysning och extraljus led som man kan använda i många olika situationer. Du hittar både arbetslampor till fordon och maskin men också mindre mobila arbetslampor. Dessa mindre lampor kan vara smidiga och flexibla att ta med sig när man t.ex. ska mecka med bilen i sin lilla verkstad. Lamporna täcker ett stort applikationsområde och det gäller därför att veta vad man är ute efter så det inte blir helt galet. Arbetsbelysning med led teknik har jag själv monterat upp i min garageuppfart så jag är inte en fullkomlig gröngöling på denna punkt.

Min erfarenhet

Jag valde att handla 4 styckna lampor och leveranstiden kunde jag inte direkt klaga på. Min beställning kom fram redan dagen efter trots att jag lade beställningen så sent som på eftermiddagen dessförinnan. Jag lade märkte till att allt var väldigt fint packat med tejp som hade tryck av deras egna svartvita logotyp, riktigt snyggt. Jag kan definitivt rekommendera denna butiken till alla som är i behov av bra belysning. Utmärkande egenskaper enligt mig var:

  • Snabb leverans
  • Gratis frakt
  • Smidig och enkel betalning

Egenskaper du bör titta närmare på

Att välja rätt arbetsbelysning för jobbet kan vara en en tuff nöt att knäcka, speciellt om man inte har tillräckligt med kunskaper. Kundtjänsten var väldigt proffesionella och hjälpte mig att välja rätt bland alla lampor. Tydligen är det viktigt att välja en lampa som har hög ip klassning ifall den ska monteras utomhus. En högre ipklassning ger ett bättre skydd emot fukt och damm. Det är inte varje dag man lär sig något nytt men med handen på hjärtat så kan jag konstatera att grabbarna på kundtjänsten verkligen visste man vad pratade om. Efter den köpupplevelsen kan jag snart själv kalla mig själv expert.

31 Aug 2016