Företagskonst

Konst, tror många, är något väldigt ovanligt, dyrt och tidlöst och det kanske kan vara sant för den klassiska konsten. Men konst finns överallt, runt omkring oss i vardagen. Varenda produkt ute på marknaden är ett resultat av konst, inte bara produkten i sig, utan dess layout, presentation och placering. Allting som har med en produkts, eller ett helt företags, utseende att göra måste övervägas oerhört noga från typsnitt till färg- och nyansval och former och funktioner. Dessa val katalogiseras i en så kallad grafisk profil som sedan appliceras på alla produkter som företaget tar fram, för att skapa ett enhetligt koncept.

Du som är konstnärligt lagd kan mycket väl ge dig in på den grafiska banan och arbeta för reklambyråer, eller frilans, för att hjälpa företag med sin grafiska profil. Konst handlar inte längre bara om romantiska penseldrag...

En konstnärlig reklambyrå

Om du letar efter en reklambyrå som kan hjälpa ditt företag med er grafiska profil så är Tross ett säkert kort, läs mer om dem på tross.se. Tross är en reklambyrå med lång erfarenhet i branschen och en förmåga att snabbt plocka upp marknadens svängningar. Varje företag behöver en unik grafisk profil som gör att det sticker ut ur mängden och fastnar i kundernas sinnen och det är just detta som Tross gör så bra.

Ni kanske redan har en grafisk profil som hängt med i flera år, då kanske ni känner att det är dags att uppdatera den. När man uppdaterar en grafisk profil brukar man vilja behålla några element så att kunderna fortfarande känner igen en, men samtidigt förnya och hotta upp den. Tross reklambyrå hjälper gärna även till med detta.

15 Jun 2016