Kroppskonst

Det är lätt hänt att tanken går till tatueringar, smink eller naglar när man hör ordet kroppskonst, men jag tänkte faktiskt skriva lite om kroppshår idag. Det är ett tufft ämne att diskutera för även om man kanske hade önskat att man bara kunde älska sig själv utan att ansa ett enda hårstrå på kroppen så känns det inte så kul med ludna ben till en vippig sommarkjol. Jag vet att åsikterna går isär här, men såhär känner jag. Let's talk freely för en stund.

Det handlar om harmoni

Jag älskar en stor kalufs på huvudet. Och vad är charmigare än långa ögonfransar och markerade bryn? Så långt håller nog många med mig. Könshår stör mig inte ett dugg, helt renrakat stör mig mycket mer! Här är jag ganska säker på att många tycker olika mot mig. När det gäller armhålor är jag kluven - kan tycka att oansat är coolt på en självsäker tjej. Till tjock behåring på benen är jag nog mest anti av allt, jag gillar det helt enkelt inte. Hatten av för alla coola tjejer där ute som låter allt kroppshår stolt dansa i vinden, men jag har fattat ett beslut att låta mig själv få tycka och känna precis så som jag gör.

Väck för gott

Eftersom jag hatar att raka mig och att vaxa mig och att tråda och epilera och fan och hans moster så har jag bestämt mig för att låta mina små benhår dö för gott. Jag ska genomgå en permanent hårborttagning av håren på benen och eventuellt också av håren i armhålorna. Resten får vara kvar. Skönt det ska bli att slippa allt meck!

4 Oct 2016