Ta med barnen ut!

Att ta med sig akvarellerna ut och sätta sig i naturen och måla är avkopplande. Om man har små barn och vill att de ska följa med, så är det bra att ha en barnvagn som fungerar att köra vart man än har lust att gå. En barnvagn som är ypperlig är Bugaboo Buffalo. Barnvagnen är vad den heter, mobil och rörlig, då Bugaboo är holländskt märke och betyder just mobilitet och rörlighet. Det gör att du kan ta med dig barnet ut i skogen på en lång promenad, sätta dig ner och måla, samt att du även får plats med både dina saker och barnets i denna vagn. Du kan även köpa till väska till vagnen om du vill packa med dig ännu mer saker.

Barnvagnar finns hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan är ett företag som säljer barnvagnar och andra produkter till barn. året 2011 så startades denna av Hanna och John Hadenius.

Flera olika barnvagnar

Hos pyretosnackan.se finns barnvagnar av följande märken:

  • Bugaboo
  • Bexa
  • Trille
  • Tako
  • Mountain Buggy

Övriga saker hos Pyret & Snäckan

Som jag skrev ovan så kan du köpa till väska till barnvagnen om du vill packa med extra. Det finns även en mängd andra bra produkter för både baby och barn hos Pyret & Snäckan. Det finns tillbehör till vagnen och det finns produkter som man kan ha stort behov av när man har barn. Allt från barnbilstolar, till att mata, och att sköta om barnet.

19 Jun 2015