Vacker natur att måla av

Art Rose Gallery målade gärna flora och fauna. Det är något man kan göra både i Sverige och utomlands. Det finns en mängd flora och fauna om man åker till Peru med Inca Tours. Du kan uppleva Inkaleden, Inkariket och hela på Perus vackra vyer och natur. Besök staden Cusco, inkaruinerna Machu Picchu, Nazca och mycket mer. Se till att vandra Inkaleden med guider och se orter och leder så som Wayllabamba, Pacavmayo, Phuyupatamarca och Wiñaymayna. Om du vill måla av vacker natur och vackra djur, åk till Amazonas djungler eller så målar du av vackra vyer över Titicacasjön. Det går att åka hit året om, men deras regnperiod faller in under december - mars, så det är bäst att åka hit under sommarmånaderna.

Inca Tours resor ger dig variation

Om du tröttnar på storslagna vyer och vill ha sol och bad på din resa så kan du åka till Mancora. Med Inca Tours åker du 4 dagar till en fiskeby som ligger 1165 km norr om Lima. Det finns varma källor som du kan njuta av.

Läs mer om Inkariket

Om du är nyfiken på Inkariket och historien om detta fantastiska ställe då ska du se till att läsa mer mer på Jorden Runt. Här läser du det mesta om Machu Picchu, Inkarikets uppgång och fall samt att du får en massa smarta tips och råd inför din egen resa till Peru och Inkariket. Sedan är du redo att boka din egen resa hos Inca Tours.

26 Feb 2016